Dax för en UTMANING! 📚

IgĂ„r den 25 april kom nomineringarna frĂ„n "Årets bok 2017" och det var flera böcker som jag under lĂ€ngre tid varit sugen pĂ„ att lĂ€sa och sen fanns det dem som jag knappt registrerat... TvĂ„ Ă€r redan avklarade Björnstad av Fredrik Backman och Glöm mig av Alex Schulman. Bara tio kvar alltsĂ„...

Sanning och skvaller av Curtis Sittenfeld Àr en av de böcker som jag Àr mest sugen pÄ att lÀsa av de nominerade. Kommer nog bli den tredje av de nominerade som jag lÀser.

Andras vÀnner av Liane Moriarty Àr ocksÄ en bok som antagligen hade blivit lÀst förr eller senare, nu blir det förr!

Italienska nÀtter av Catharina Webb var en bok som jag inte ens hade sett innan den blev nominerad. Har inte lÀst nÄgot av författaren, men det brukar inte alltid vara en nackdel.

Flickorna av Emma Cline Àr en bok som jag sett överallt, men inte reflekterat över. Kan bli spÀnnande att lÀsa!

Hennes nya namn av Elena Ferrante Ă€r andra boken i en serie av fyra, vilket jag kan tycka Ă€r dumt för dĂ„ mĂ„ste jag hinna Ă€ven lĂ€sa den första boken Min fantastiska vĂ€nnina innan augusti. Ja jag vet stackars mig... 😉

Störst av allt av Malin Persson Giolito Àr en bok som jag ser framemot att lÀsa!

LykttÀndaren av Pontus Ljunghill Àr ocksÄ en bok som jag sneglat pÄ under en lÀngre tid, troligen kommer den ocksÄ bli lÀst inom en snar framtid.

Vargarnas tid av Elisabet Nemert har inte bara ett snyggt omslag utan Ă€r ocksĂ„ en av dem böcker jag sneglat pĂ„ och funderat nĂ€r jag ska lĂ€sa den. 

Ett litet liv av Hanya Yanagihara Àr en bok som allt mer har hamnat i mitt Instagramflöde, omslaget fascinerar mig och tjockleken till trots ser jag framemot att fÄ lÀsa den!

Törst av Jo NesbĂž Ă€r vĂ€l den jag kĂ€nner mest "skrĂ€ck" inför att lĂ€sa, för jag erkĂ€nner jag har Aldrig ens tagit i en bok om Harry Hole đŸ˜±

Hoppas Ni Àr fler dÀr ute som hÀnger med pÄ min utmaning!

Ha det fint! ❤
 

Kommentarer

  1. Jag har som plan att lÀsa dem alla, nine to go.... Jo Nesbo har jag aldrig lÀst tidigare sÄ den kÀnner jag mest motstÄnd för iom att jag gÀrna lÀser böcker i rÀtt ordning (antar att det finns ett visst persongalleri som Àr löpande genom hans böcker?!).

    SvaraRadera
  2. HĂ„ller med dig angĂ„ende Jo NesbĂž, har kommit ut MĂ„nga böcker om Harry Hole, detta kommer troligen bli min sista bok av de tio jag har kvar. Elena Ferrante kĂ€nner jag ocksĂ„ att mĂ„ste lĂ€sa bok ett först innan den nominerade 🙈

    SvaraRadera

Skicka en kommentar