Lästa böcker i juni: 7


Här är de böckerna som jag läst i juni 2017. Nedanför här kommer jag ranka dem i vilken ordning jag har gillat och ge en kort sammanfattning av varje bok. 😀 Den här månaden har samtliga böcker fått 5 av 5 i betyg och Alla har varit Riktigt bra!

1) Vargarnas tid av Elisabet Nemert (5 av 5☆) - En otroligt spännande bok, som kommer stanna kvar länge! Boken utspelar sig under beredskapstiden i Sverige (1939-1945).

2) Damkören i Chilbury av Jennifer Ryan (5 av 5☆) - Den här boken utspelar sig i England under andra världskriget. En Fin bok som visar att krig kan föra människor närmare varandra.

3) Störst av allt av Malin Persson Giolito (5 av 5☆) - Kan verkligen förstå varför den här boken blivit så omtalad. Kändes som den första boken som jag någonsin läst som var uppbyggd på det här speciella sättet, en Fantastisk läsupplevelse!

4) Bakom din rygg av Sofie Sarenbrant (5 av 5☆) - Frisörbesöken kommer Aldrig bli som förr... Ser Verkligen framemot nästa del i trilogin 😱

5) Lykttändaren av Pontus Ljunghill (5 av 5☆) - Utspelar sig i 20-talets Sverige med en härlig deckarduo som utreder fallet.

6) Nidstången av Åsa Larsson & Ingela Korsell (5 av 5☆) - Den första boken i serien om syskonen Viggo och Alrik. En Riktig spännande bok, med en rejäl cliffhanger i slutet...

7) Precious och Grace av Alexander McCall Smith (5 av 5☆) - Älskar Damernas detektivbyrå och detta är ännu en fantastisk bok levererad av denna Fantastiska författare.
 

Kommentarer