”Anna-Lisas val” av Eli Åhman Owetz

Antal sidor: 237

Förlag: Bokfabriken


Läst format: Inbunden

Finns i följande format: Inbunden, nedladdningsbar ljudbok och e-bok.


Betyg: 6 av 5☆


Nu är det över och det är med en klump i halsen som jag slår igen sista boken om Anna-Lisa. En bokkaraktär som har och alltid kommer ha en speciell plats i mitt ❤️.

Anna-Lisa ska gifta sig med sin greve; Rutger och hon är mycket lycklig med honom. Men när hon tillfälligt ska lämna sin lägenhet för att under sommaren bo på vackra Solstaholm upptäcker hon sina minnen för luffaräventyret tre somrar tidigare. Hon börjar minnas och framförallt minns hon det som hon försökt tränga undan under åren; hon minns Ralf...

Ralf och Anna-Lisa är så olika som två människor kan vara och det är väl det som till slut för dem samman. Men nu står Anna-Lisa inför ett val. Vill hon välja Rutger och leva på slottet Solstaholm som generationer av grevinnor gjort före henne. Eller vill hon leva tillsammans med en åländsk raggare och leva det liv som egentligen är mer ämnat för henne?

Är så glad att Eli Åhman Owetz (min absoluta favoritförfattare) har låtit oss läsare få lära känna Anna-Lisa. Det har varit en ära från första boken till sista... Tack Eli! ❤️


Trevlig läsning! 😍

Kommentarer

  1. Älskar boken som jag gjort med dina andra böcker.Sista i serien tyvärr.Lite sorgligt känns det.Tack Eli för att jag fått lära känna Anna-Lisa,karaktärerna och alla platser.Jag kommer sakna allihop,men får bevara dom i mitt bok hjärta.Favoritstund i boken 3 kaffet!Rekommenderar alla böcker varmt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig helt och hållet Pia! 🌸

      Radera

Skicka en kommentar